29.2 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

O familie din Tălmaciu jefuită de 2 săptămâni. Poliția nu a prins făptașii

Știri din Județ

Au trecut deja două săptămâni de când o familie din Tălmaciu, jud. Sibiu a fost jefuită în timp ce era la un botez. Hoții au intrat în casă în lipsa lor, au dezactivat sistemul de supraveghere video și au furat bani și bijuterii de 50.000 de euro. Poliția a deschis dosar, dar nu a prins hoții.


Proprietarul locuinței crede că cei care au dat spargerea ar fi vecini. Cei care au intrat în casă au oprit internetul și încă erau în interior când proprietarii s-au întors de la botez.

Publicitate

„Sâmbătă, pe 15 iunie, am fost la un botez, iar când ne-am întors, am găsit casa spartă. Hoții ne-au furat 7.000 de euro, 200 de milioane vechi, 800 de grame de aur și un ceas Armani. În jurul orei 23.00 au intrat hoții în curte, atunci când au scos routerul de internet din priză. Când am ajuns acasă, ei încă erau în locuință. Au sărit rapid pe geamul lateral al casei și duși au fost. A venit și poliția”, a spus proprietarul casei, citat de Romania TV.

„În cauză, la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă în vederea identificării autorului, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Comuna Nocrich