18.2 C
Sibiu
luni, 08 iulie, 2024

Șoferi prinși „pe picior greșit” în județul Sibiu. Au consumat alcool și droguri

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 4 iulie, în jurul orei 07:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ștefan cel Mare de către un sibian în vârstă de 54 de ani. În urma verificărilor efectuate cu privire la situația autoturismului, polițiștii au constatat că numărul de înregistrare aplicat pe mașină este fals, acesta fiind atribuit unui alt autoturism. De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 4 iulie, în jurul orei 11:30, în zona PC Veștem, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit un autoturism condus de către un hunedorean în vârstă de 36 de ani. În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Publicitate

La data de 5 iulie, în jurul orei 01:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Lungă de către un sibian în vârstă de 53 de ani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat un rezultat de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni