12.3 C
Sibiu
duminică, 06 octombrie, 2024

Se închide circulația pe DJ 105G în comuna Sadu. Se construiește un nou pod

Știri din Județ

Circulația peste podul din centrul comunei Sadu va fi închisă pentru o perioadă de patru luni, începând cu data de 10 iulie 2024 până în 10 noiembrie, anunță reprezentanții Primăriei.

Ref: Închiderea Circulației pe drumul Județean DJ 105G, Km. 20+500 în comuna Sadu, Județul Sibiu, în perioada 10.07.2024-10.11.2024, ca urmare a derulării proiectului: „ Construire pod pe drumul Județean DJ 105G, Km. 20+500, Sadu, județul Sibiu și relocare utilități ”

În urma lucrărilor de construcție a unui nou pod pe drumul Județean DJ 105G, în comuna Sadu, Județul Sibiu, se anunță închiderea circulației peste podul din centrul comunei pentru o perioadă de patru luni începând cu data de 10.07.2024.

Publicitate

Pentru a facilita deplasarea participanților, au fost stabilite două variante ocolitoare.

Varianta 1 pentru autovehicule pe traseul: Str. Căminului-Str. Morii-Str. Fabricii-Str. Ioan Piuariu Molnar-Str. I.M.Klein. Pe această variantă este interzis accesul vehiculelor cu masă mai mare de 7 tone pe osie simplă, cu un maxim de 5 axe.

 Varianta 2 pentru autovehicule pe traseul: Str. Prundului-Str. Podului (sens unic)-Str. Preot Dimitrie Bunea-Str. I.M.Klein (primărie). Pe această variantă este interzis accesul vehiculelor cu masă mai mare de 7,5 tone.

Accesați link-ul pentru a vizualiza harta variantelor ocolitoare: https://sadu.ro/harta-variantelor-ocolitoare-ca-urmare-a-derularii-proiectului-construire-pod-pe-drumul-judetean-dj-105g-km-20500-sadu-judetul-sibiu-si-relocare-utilitati/

De asemenea, s-a stabilit o rută pietonală alternativă pentru locuitorii comunei, pe traseul: Str. Căminului-Supratraversare râul Sadu pe o Pasarelă provizorie nou construită-Str. Râului-Str. Samuil Micu Klein-Str. Ioan Piuariu Molnar-Str. I.M.Klein (primărie).

Aceste măsuri sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor de construcție a noului pod și relocarea utilităților. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-ar putea cauza aceste restricții și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil.

Pentru informații suplimentare și actualizări privind stadiul lucrărilor, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al Comunei Sadu sau să contactați Primăria Sadu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medalii pentru karateka la mondiale

Adolescenți sibieni în dialog cu actorii la teatru

Accident mortal pe Valea Oltului, lângă Racovița

Fetele de la FC Hermannstadt au cedat la Bistrița

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor