29.2 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Champions Sibiu a dominat Sibiu Sands U16

Știri din Județ

Echipele de volei de la Champions Sibiu au dominat turneul de volei pe plajă. Sibiu Sands U16, etapă de Campionat Național de Beachvolley ce s-a desfășurat în aceste zile.


Etapa de Campionat Național U16 de Beachvolley din cadrul festivalului Sibiu Sands a adus laolaltă 28 de echipe din întreaga țară, oferind un adevărat spectacol de volei pe plajă.

Dintre acestea, 16 echipe s-au calificat pe tabloul principal, iar competiția a fost una intensă și plină de surprize.

Clubul Champions Sibiu a reușit să se remarce printr-o prezență impresionantă, înscriind nu mai puțin de 8 echipe în această etapă. Echipele au demonstrat o pregătire excelentă și o dorință puternică de a câștiga, dominând competiția de la început până la sfârșit.

Echipa Cătălina Vasilescu – Draga Savu, fiind cap de serie datorită victoriei de la etapa de la Arad, a avut un parcurs excelent, calificându-se direct pe tabloul principal.

În calificări, Champions Sibiu a avut 7 echipe din care 3 au reușit să se califice pe tabloul principal: Laura Grădinariu – Naomi Stanciu, Sarah Rădulescu – Bărdaș Eliza și Adela Vasilescu – Natalia Cârstea, iar a patra echipă calificată a fost tot din Sibiu, de la CSS Sibiu – Carmen Pop – Sofia Barna.

Finala mare a fost un duel spectaculos între două echipe ale clubului Champions: Draga Savu – Cătălina Vasilescu și Adela Vasilescu – Natalia Cârstea.

Meciul, desfășurat pe durata a trei seturi intense, a adus victoria echipei Adela Vasilescu – Natalia Cârstea, care a demonstrat un joc de excepție și o determinare remarcabilă.

Este de remarcat și faptul că finala a fost disputată între două surori, Cătălina și Adela Vasilescu, un fapt inedit în cadrul competiției.

Finala mică a adus față în față echipa Laura Grădinariu – Naomi Stanciu de la Champions Sibiu și echipa Provolei Arad. Fetele de la Provolei Arad au reușit să câștige locul 3, profitând de oboseala acumulată de cuplul Laura Grădinariu – Naomi Stanciu, care au jucat 7 meciuri în 2 zile.

Premierea a fost facută de prof. Traian Priscă, cel care a descoperit și inițiat pe trei din cele patru finaliste, Cătălina și Adela Vasilescu si pe Draga Savu.

La această etapă a participat și echipa CSS Sibiu, formată din Carmen Pop și Sofia Barna. Deși venită din calificări, echipa CSS Sibiu a avut o prestație onorabilă și a contribuit la spectacolul general al competiției.

Echipele Champions Sibiu pentru efortul depus și performanțele obținute:

  1. Cătălina Vasilescu & Draga Savu
  2. *Adela Vasilescu & Natalia Cârstea
  3. Laura Grădinariu & Naomi Stanciu
  4. Sarah Rădulescu & Bărdaș Eliza
  5. Pia Overduin & Mara Durbacă
  6. Ana Muntean & Roberta Ivan
  7. Andreea Savu & Ioana Popa
  8. Adela Vasilescu & Natalia Cârste
  • Irina Mara și Ema Goia

Sibiu Sands a fost, fără îndoială, un succes, aducând împreună cele mai bune echipe de volei pe plajă din țară și oferind un spectacol de neuitat pentru toți cei prezenți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Un nou egal în Turcia pentru CSC Șelimbăr

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia