17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Marius Măldărășanu este nemulțumit de lotul lui FC Hermannstadt și se gândește la evitarea retrogradării

Știri din Județ

Egalul cu Universitatea Craiova, scor 0-0, dar mai ales evoluția din repriză a doua, l-a pus pe gânduri pe antrenorul principal Marius Măldărășanu. Acesta cere întăriri în lot, în caz contrar echipa urmând a avea probleme în noul sezon al Superligii.


Cred că este un rezultat echitabil pentru că prima repriză a fost a noastră ca joc, ca ocazii. A doua repriză a fost a lor. Am suferit şi la bancă. Mitriţă a intrat şi este un jucător care poate face diferenţă. Căbuz şi-a făcut treaba.Aşa nu se poate. Am vrut jucători, dar nu au fost aduşi. Va fi dificil, suntem conştienţi. Anul trecut am pierdut trei jucători pe parcursul turului. Îmi este foarte greu. Mă gâdesc şi la mine că am stat aici când a fost depunctarea şi când s-au vândut jucători.Săptămâna viitoare va fi una de gânduri. Suntem realişiti. Lumea se gândeşte la play-off. Ne batem la retrogradare. Asta e realitatea. Am tot cerut jucători. Vreau jucători care vin la Hermannnstadt.Sunt dezamăgit normal pentru că ai mei erau bucuroși de 0-0″ , a spus Măldărășanu.

FC Hermannstadt și Universitatea Craiova au remizat, 0-0, doar în repriza secundă oaspeții au ratat multe ocazii, iar sibienii nu au reușit să se apropie de poartă adversă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu