17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Finală internațională la cea de-a 11-a ediție Sibiu Sands

Știri din Județ

Ediția cu numărul 11 a turneului de beach volley Sibiu Sands, desfășurată între 5 și 14 iulie 2024, în Piața Mică, cu o zi bonus pentru sesiunea de calificări a categoriei Hooby (4 iulie), a fost una de colecție, având o finală sută la sută internațională disputată la masculin, categoria Profesioniști. Anul acesta, sportivii au fost împărțiți în trei categorii: Hobby, U16 și Profesioniști. 


Terenul special amenajat din Piaţa Mică a găzduit în fiecare zi meciuri de volei pe nisip, de la prima oră a dimineții, până seara târziu, unele chiar și după miezul nopții, cu ajutorul instalației de nocturnă și în susținerea fantastică a iubitorilor de volei pe nisip, care au înconjurat terenul, fiind mereu aproape de echipele preferate. Cele 109 echipe au luptat pentru marele titlu al categoriei la care s-au înscris, iar cei mai buni au plecat acasă cu trofee, medalii și premii în bani. 


Sibiu Sands 2024 a debutat pe 4 iulie, cu o zi înainte de perioada anunțată oficial, cu calificările Hobby (4 iulie), urmând meciurile de pe tabloul principal ale categoriei (5-7 iulie). După o zi de pauză, în zilele de 9 și 10 iulie s-au disputat meciurile categoriei U16, iar ultima și cea mai spectaculoasă categorie a fost cea  a seniorilor – Profi/Legitimați (11-14 iulie), totul culminând cu premierea câștigătorilor și un mic party cu spumă chiar pe nisipul fierbinte.


„Ediția cu numărul 11 a fost una neașteptată, cu o finală aproape în totalitate internațională. Am avut parte din nou de spectacol pe teren, din partea unor jucători cu adevărat talentați și ne bucurăm că avem oportunitatea, an de an, să oferim acest cadru special tuturor celor care vor să se bucure de volei pe plajă, sportivi și privitori deopotrivă. S-a jucat până târziu în noapte și nu oricum, ci în fața unui public numeros, lucru care ne onorează și ne ambiționează să creăm pentru anul viitor condiții și mai bune tuturor celor care iubesc Sibiu Sands. Vă mulțumim că ați fost alături de noi!”, au declarat organizatorii Sibiu Sands.

Campionii Sibiu Sands 2024




29 echipe la masculin și 18 la feminin s-au înscris anul acesta la categoria Amatori, 29 echipe de fete au participat la categoria U16, iar la Seniori la această ediție au luat parte 19 echipe la masculin și 14 la feminin, fiecare având câte 2 echipe înscrise din Republica Moldova. În total, 109 echipe au luptat anul acesta pentru locuri pe podium, cei mai mulți jucători venind din Arad, Cluj, Oradea, București, Timișoara, Sibiu și Galați.
Organizatorii au pus la bătaie anul acesta premii în valoare totală de 5.500 de euro. 
Câştigătorii celei de-a 11-a ediţii „Sibiu Sands”:
Categoria Profi
Feminin 
1. Hododi Ioana și Miu Ioana Andreea
2. Nicolaev Ana și Pavlova Iulia
3. Stanciu Adina și Ordean Ioana Alexandra
Masculin 
1. Dobcis Egor și Korsakov Maxim
2. Hangan Mihai și Majarov Fiodor
3. Ghimeș Cosmin Nicolae și Druță Andrei Bogdan Masculin
 
Amatori feminin:
1.⁠ ⁠ARMEANU ANA MARIA CRISTINA/ MARIS DIANA FLORENTINA
2.⁠ ⁠BARSASTEANU ANDREEA MARIA/ DRAGOMIR ANA-MARIA
3.⁠ ⁠IFRIM LAVINIA IOANA/
NEGREA ALEXANDRA-DANIELA
 
Amatori masculin:
1.⁠ ⁠FERENCZ DAN ALEXANDRU/ IFRIM MIHAI
2.⁠ ⁠NICA MARIUS-DANIEL/CIORTEA CRISTIAN-MARIUS
3.⁠ ⁠ALBU DUMITRU-GABRIEL/BULUGU JONATHAN
 
U 16
1.⁠ ⁠VASILESCU ADELA IOANA / CÂRSTEA NATALIA                                                                                                 
2.⁠ ⁠VASILESCU CĂTĂLINA MARIA / SAVU DRAGA                                                                                      
3.⁠ ⁠MATEȘ MALVINA / TISEANU ELENA MARISA
****
Eveniment organizat de Eco Sport Team și Asociația Grey Projects, cu sprijinul partenerilor Ballan Sportswear, Sam Transport, Pro Alpin și Craiss Generation Logistik. 
Sibiu Sands este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu