17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Titularizare 2024: Profesorii au susținut astăzi proba scrisă a examenului. 126 dintre candidați au absentat

Știri din Județ

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 17 iulie, în cele 5 centre de examen, s-au prezentat 870 candidaţi (87,35%) din cei 996 de candidaţi care aveau dreptul să participe la acest conscurs, iar 126 dintre candidați (12,65%) au absentat.

Din totalul candidaților prezenți 54 de candidați (6,2%) s-au retras din motive personale sau medicale. Nu au fost candidați eliminați din examen.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 23 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 23 iulie 2023, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 24 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 31 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către inspectoratele școlare în 1 – 2 august 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu