17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Reacții după repriza horror de la Cluj. Start ezitant de campionat pentru FC Hermannstadt

Știri din Județ

După ce a scăpat fără gol în repriza a doua a meciului din prima etapă cu Universitatea Craiova, chiar dacă oltenii au avut multe ocazii de gol, FC Hermannstadt a avut parte de o nouă repriză de coșmar, în primele 45 de minute ale meciului de pe Cluj Arena.


FC Hermannstadt a acumulat doar un punct în primele două etape ale Superligii. Mai îngrijorătoare pare însă evoluția echipei sibiene, dominată autoritar de U.Cluj în prima repriză a meciului de duminică.

”Este o înfrângere, au fost mai buni, dar am avut prima ocazie. Cam toate au pornit de pe partea stânga a noastră. Le-am dat exemplul, la pauză, că în carieră am întors de două ori de la 3-0. Jucătorii au încercat în repriza a doua, și-au dorit. La final, le-am zis să ridice capul, e ușor să dai cu biciul, dar trebuie să mergem înainte. Un meci care trebuie uitat. Trebuie să ne dorim mai mult, sunt unii jucători care au câștigat trofee, trebuie să tragă și alți colegi după ei. Ne dorim să facem mai mult, nu e un capăt de țară, e o înfrângere, dar peste câteva zile vine un alt meci și trebuie să câștigăm”, a spus Măldărășanu.

”Nu sunt ok cu pregătirea. Este o înfrângere dureroasă. Trebuie să ne revenim la meciul cu Slobozia. Avem un lot foarte bun, sper să mă acomodez, să arăt ce pot. Suntem câțiva jucători noi, ne trebuie timp. Vreau să joc cât mai bine, să marchez cât mai mult”, a spus Markovic, la finalul jocului.

”Suntem foarte supărați, am început jocul de 1-0. Trebuie neaparat să batem Slobozia. Poate e mai bine că s-a întâmplat așa, am primit gol repede, a venit și penalty-ul, dar trebuie să recunoaștem că azi au fost mai buni. La fiecare meci vrem să câștigăm, dar trebuie să ne dăruim mai mult. Au plecat mai mulți jucători, poate că cei care au venit nu s-au adaptat 100 la sută, dar suntem un grup puternic și vom arăta acest lucru”, a spus Balaure.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu