17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Corvinul-Rijeka se joacă acum pe Stadionul Municipal din Sibiu. Meciul e live scor pe Sibiu Independent. Scor final 0-0

Știri din Județ

Turul doi preliminar din Europa League programează joi seara partida dintre Corvinul Hunedoara și NK Rijeka. Meciul are loc pe stadionul Municipal din Sibiu. Scorul este 0-0.


La startul partidei, cele două echipe au avut următoarele distribuții:

Corvinul: Lefter – F. Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Ubbink, Hrezdac, Neacșa – Roger, S. Buș, Pîrvulescu. Rezerve: Blaga – Pop, Lupu, Bradu, Herghelegiu, Predică, Mitran, Gîrbiță, Cărăruș, Chukwu, Câmpan, Chindriș. Antrenor: Florin MaximRijeka: Zlomislic – Bogojevic, Galesic, Radejic, Cabraja – Hodza, Selahi, Patrovic – M. Pasalic, Obregon, Jankovic.Rezerve: Posavec – Kitin, Djouahra, Fruk, Ivanovic, Banda, Ilinkovic, Butic, Smolcic, Rukavina, Majstronovic, Dujmovic. Antrenor: Zeljko Sopic

Cele două tribune sunt aproape pline. La peluze se află cele două galerii, din Croația sosind aproape 100 de fani. Primele date arată că pe stadionul se află în jur de 10.000 de spectatori.

În minutul 10, Corvinul a solicitat o lovitură de pedeapsă, după un henț, dar centralul a lăsat jocul să continue în lipsa unei avertizări din camera VAR.

Sergiu Buș putea deschide scorul în minutul 26, dar a ratat din fața porții adverse. Cinci minute mai târziu, hunedorenii au solicitat un nou penalty, dar reluările au arătat că fundașul croat a lovit mingea cu pieptul.

În minutul 45, Neacșa putea deschide scorul, dar șutul său a ocolit poarta adversă.

Cea mai importantă ocazie de gol pentru croați a venit în minutul 55, dar în tentativa de a marca, un jucător al oaspeților s-a lovit de bară.

Lupu a avut șansa deschiderii scorului în minutul 58, dar acesta a trimis mult peste poartă din poziție favorabilă. Hodza a ratatavdin 6 metri, după o centrare venită de pe partea stângă.

Cele două e hipe au amânat verdictul pentru meciul retur. Mai este de notat doar pătrunderea pe teren a unui copil, ridicat de oamenii de ordine.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu