17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Sibienii invitați să retrăiască anii de liceu și să simtă nostalgia trecutului, la cel mai tare chef din Sibiu

Știri din Județ

Pe 10 august 2024, în Sibiu, te invităm să retrăiești anii de liceu, să simți nostalgia trecutului, atmosfera chefurilor din căminul studențesc și să rememorezi răsăriturile din Costinești după nopți nebune la discoteca Ring. Nimic nu aduce acele amintiri mai aproape decât ritmurile și versurile care ne-au rămas întipărite în minte și suflet.

Se strigă catalogul în data de 10 AUGUST la ARMONIA disco&retro!

Ne așteaptă o noapte memorabilă cu cele mai TARI HIT-uri din anii ‘90 și ‘00 și cea mai faină atmosferă! Dorul se potolește doar atunci când GAȘCA se unește la cea de-a 10 ediție ARMONIA disco&retro!

  • Data: 10 August 2024
  • Locația: The Home of Backyard
  • Acces general: 22:00

Bilete:

  • 70 RON online
  • 90 RON at the door

Luna august este pentru echipa Armonia o lună plină de semnificație – aniversăm a zecea ediție Armonia Disco&Retro! Dacă ai fost unul dintre cei care ne-au trecut pragul și s-a bucurat alături de noi de cel mai TARE chef, vrem să îți mulțumim pentru amintirile incredibile pe care le avem alături de tine și prietenii tăi!

Ediția a zecea se anunță a fi una inedită, plină de surprize și cu muzica anilor 80, 90 și `00 mixată de DJ-ii Armonia până la răsărit. Împreună, vom crea o noapte magică!

10 August – a zecea ediție Armonia Disco&Retro

Pentru cei care încă nu s-au hotărât ce să facă pe 10 August 2024 – vă spunem doar atât – locurile sunt limitate, iar biletele se vând rapid! Achiziționează din timp un bilet de acces și rezervă un loc la cel mai TARE chef din Sibiu!

Sărbătorim împreună într-un mod inedit, sâmbătă, 10 august, începând cu ora 22:00, la The Home of Backyard!

Biletele se pot achiziționa de aici: https://www.starbilet.ro/e/11/armonia-discoretro?ref=cp
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri