12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Turul României la ciclism ajunge la 13.30 la Păltiniș

Știri din Județ

În urmă cu o oră a început etapa a doua a Turului Ciclist al României. Caravana s-a pus în mișcare și va ajunge în jurul orei 13.30 în stațiunea Păltiniș.


După derularea Turului Sibiului la ciclism, Federația Română de Ciclism organizează o nouă competiție importantă pentru sportul pe 2 roți. Turul României are loc în această perioadă și va trece și prin județul Sibiu. Federația Română de Ciclism, alături de Auchan și Agenția Națională pentru Sport în calitate de parteneri principali, organizează ediția cu numărul 56 a Turului României. Competiția se va desfășura în perioada 14-18 august pe un traseu de aproximativ 793 de km care pornește din Deva și trece, înainte de a ajunge la București, prin Alba-Iulia, Sebeș, Sibiu, Cristian și Târgoviște. Evenimentul este transmis integral, în direct, pe Digi Sport.

Competiția este formată anul acesta din 5 etape, iar traseul evidențiază și de această dată zone și obiective turistice importante precum Cetățile Deva și Alba Carolina, stațiunea turistică Păltiniș, Curtea Domnească din Târgoviște, Turnul Chindiei. Etapa de azi trece prin Miercurea Sibiului și ajunge la Păltiniș. Etapa de mâine va străbate județul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri