14.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Dan Barna, europarlamentar USR: „Cum a reușit Ciolacu să jignească femeile, să confirme dezastrul economic și să renunțe la bani europeni în doar jumătate de zi la Bruxelles (C.P)

Știri din Județ

Europarlamentarul USR Dan Barna, a scris pe pagina sa de Facebook despre „Cum a reușit Ciolacu să jignească femeile, să confirme dezastrul economic și să renunțe la bani europeni în doar jumătate de zi la Bruxelles:

A fost să se vadă cu președinta Comisiei Europene. Doamna von der Leyen ceruse tuturor statelor membre să vină cu două propuneri de comisar. O femeie și un bărbat.

Ce a înțeles Ciolacu din asta? Că se simte „ca în comunism”, când știm cu toții că la categoria impuse erau drepturile femeilor și paritatea femei-bărbați în funcții de conducere, nu-i așa?

Marcel Ciolacu nu ratează nicio ocazie să facă România de rușine. Candidat la prezidențiale să spună că promovarea egală a femeilor în funcții reprezentative este ceva ce îi miroase a comunism este o jignire fără margini.

Ce-a mai făcut Ciolacu în jumătate de zi la Bruxelles?
  • A anunțat că România are nevoie de 7 ani să reducă deficitul bugetar și că va cere să i se aprobe un plan. USR spune de cel puțin doi ani de zile că aici vom ajunge. Suntem în procedură de deficit excesiv și nu vom ieși dacă UE nu pune condiții ferme pentru reducerea deficitului;
  • A anunțat că se gândește să renunțe la bani europeni (parte din tranșă a treia din PNRR de 2,7 miliarde euro) în loc să îndeplinească jaloanele ca să primim banii.

România a suferit destul cu PSD și PNL la guvernare. Vă dați seama ce dezastru ar fi un președinte Ciolacu?”

Sursa foto: Facebook – Dan Barna
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia