12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

A fost repusă în funcțiune „aducțiunea de apă Sadu – Sibiu” – principala sursă de alimentare pentru Stația de tratare Sadu

Știri din Județ

În aceasta săptămână a fost repusă în funcțiune „aducțiunea de apă Sadu – Sibiu” – principala sursă de alimentare pentru Stația de tratare Sadu, anunță reprezentanții Primăriei Comunei Sadu pe pagina de Facebook.

Pe durata executării lucrărilor de reabilitare ( înlocuire, relocare traseu, modernizare) a unor tronsoane din aducțiune, stația de tratare Sadu a avut ca surse provizorii de alimentare ( captarea pârâului Juvărț și o captare provizorie în râul Sadu).

În toată această perioadă am avut puține probleme cu sistemul de apă, datorită eforturilor majore depuse de către colegii de la S.C. Apă Canal S.A Sibiu și în mod special colegii de la Sectorul Sadu – stația de tratare, motiv pentru care le mulțumim.

Prin punerea în funcțiune a aducțiunii, am redobândit siguranța asigurării debitului de apă pentru tratare și creșterea calității apei brute.

Facem din nou precizarea că, prin realizarea acestei investiții a fost înlocuit întreg tronsonul de conductă de pe albia râului în interiorul localității, acest tronson fiind relocat pe traseul ștrecului.

În cazul acesta am anulat pericolele provocate de defecțiunile aducțiunii în spatele caselor sau în proximitatea clădirilor publice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara