12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Cupa României de MTB-XCM, aflată la etapa a cincea, a avut loc la Alba Iulia

Știri din Județ

Ciclistul Cristian Jidovu, din Cisnădie, multiplu campion național, a ocupat locul întâi al categoriei Master2 pe traseul de 70 km.


Cupa României MTB-XCM, aflată la etapa a cincea, a ajuns la Alba Iulia sub numele ALBA CAROLINA BIKE RACE, competiție cu peste 250 de participanți, printre care și cicliștii Cristian Jidovu (din Cisnădie), multiplu campion național, care a ocupat locul I al categoriei Master2 pe traseul de 70 km lungime respectiv Tiziano Balia (din Lugoj), ocupantul locului 4 la traseul de 38 km. Etapa de cupă vine la o săptămână după a patra etapă care a avut loc la Saschiz (Mureș) în aria bisericilor fortificate și a cetăților din patrimoniul UNESCO, etapă cu numele TRANSILVANIA BIKE TRAILS RACE, la care cel mai bun loc al cicliștilor de 40-49 ani a fost adjudecat tot de Cristian Jidovu.

Tot weekend-ul trecut, Pădurea Verde din marginea Timișoarei a fost gazda unei noi ediții din CUPA PĂDUREA VERDE, concurs de MTB pentru sportivii de orice vârstă, de la 3 la 100 de ani.

Și zona Mehedințiului a fost gazda unei competiții de ciclism desfășurat duminică la Isverna sub numele KARST ISVERNA MTB, la care pe traseul de 42 km locul I al categoriei M40+ și locul II în clasamentul general a fost câștigat de Titel Rușinaru din Turnu Severin.

Tot în familia concursurilor de mountainbike se înscrie și RED MOUNTAIN ENDURO de acum o săptămână de la Cheia (Prahova),în inima Cicucașului,  la care campionul național și balcanic, bihoreanul Ionuț Grecu, a obținut locul II la categoria M40+.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri