12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Interviu cu tânărul bătut la Cisnădie, de un polițist din cadrul IPJ SIBIU

Știri din Județ

Jurnaliștii Sibiu Independent, primii care au relatat în mass-media despre incredibilul eveniment, au stat de vorbă cu tânărul bătut cu bestialitate de către angajatul IPJ Sibiu. Am stat de vorbă și cu mama tânărului agresat.

Tânărul în vârstă de 18 ani, bătut aseară cu bestialitate într-o benzinărie din Cisnădie, are nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale, după ce medicii au constatat că acesta are mai multe vânătăi pe mâini și față, dar și un dinte spart. Reamintim faptul că într-o filmare realizată cu ajutorul unei camere de bord, se poate observa cum tânărul circula regulamentar în sensul giratoriu, după care face dreapta într-o benzinărie. Șoferul autoplatformei, cel care ar fi trebuit să cedeze prioritatea, a reacționat însă violent, atât fizic cât și verbal. Acuzele se țin scai, mai ales că polițiștii din Cisnădie nu ar fi vrut inițial să înregistreze oficial plângerea.

„El efectiv m-a atacat cu piciorul, a intrat prin geamul cu piciorul și m-a lovit. După aceea mi-a dat câțiva pumni. Eu n-am avut nicio vină, eu aveam prioritate în sensul giratoriu și nu mi-am dat seama că l-am șicanat cumva. Am intrat în stația Euroil iar dânsul a crezut că eu i-am tăiat calea și fără să-i fac nimic, m-a bătut și mi-a adresat înjurii. Un polițist nu ar reacționa așa niciodată, orice om nu ar reacționa așa niciodată. Este o traumă pentru mine pentru că m-am speriat foarte tare. ” a declarat victima agresiunii, Ionuț Popescu

Vrea ca agresorul să fie pedepsit de lege!

Ionuț ne-a declarat faptul că nu a greșit cu nimic și i se pare ireal ca un alt șofer să-l bată cu bestialitatea. Admite faptul că este la început de drum în ale șoferiei și atunci când încalcă din neatenție Codul Rutier, acceptă critici sau sugestii, dar nu acte de violență. La aflarea veștii cum că agresorul ar fi polițist, mama lui Ionuț ne-a declarat, cu lacrimi în ochi, că este de neconceput să conduci liniștit pe stradă și să primești pumni și picioare.

„O să-l acționez în instanță pentru că altfel nu se poate, era mai, mai să fie mușamalizat cazul. Doar după multe insistențe din partea tatălui meu, mi-au înregistrat plângerea oficial. Nici acum nu sunt bine 100%, am vânătăi pe mâini, pe picior, am un dinte spart iar după agresiune mi-a curs mult sânge din nas” povestește traumatizat Ionuț

Ionuț, tânărul bătut cu bestialitate de către un polițist al IPJ SIBIU
Mama lui Ionuț acuză o tentativă de mușamalizare

Mama tânărului bătut crunt de către polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale Sibiu, acuză o tentativă de mușamalizare. Aceasta s-a arătat șocată despre faptul că, deși copilul său era bătut, în urma apelului la 112, nimeni din Poliție nu a pornit pe urmele șoferului agresiv. Putea să fie băut, drogat sau cu alte probleme.

„Suntem în stare de șoc pentru cele întâmplate ieri. Nu ne așteptam să reacționeze așa, mai ales că este un om al legii, care ar trebui să cunoască legile și să le respecte. Acesta trebuia să fie un exemplu pentru societate. Poliția încă nu ne dă niciun semn că ar interveni în vreun fel deși i-am rugat aseară să acționeze pentru că este posibil să fie băut sau drogat. Altfel nu-mi pot explica gestul. Nu se cunoșteau, nu aveau altercații vechi.” a declarat mama lui Ionuț

Ionuț și mama sa

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Este incredibil câtă bestialitate exista în oamenii plătiți de noi sa ne apere!
    Sa nu renunțe tânărul bătut crunt și să l acționeze în justiție,oricât ar dura! Canaliile astea nu trebuie sa mai poarte haina militară! Dac nu se rezolva , bine ar fi sa zboare multi de deasupra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara