12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Noul sport sibian, fuga de la locul faptei! Codul Rutier prea blând?!

Știri din Județ

În județul Sibiu s-au înmulțit considerabil cazurile în care șoferii fug de la locul faptei, fără să le pese dacă au survenit sau nu victime.


De cele mai multe ori, năuciți de aburii alcoolului sau speriați de un dosar penal, șoferii aleg să fugă imediat după ce au produs o tamponare, având conform legii, 24 de ore să raporteze evenimentul rutier. Aceștia aleg totuși să nu plece cu mâna goală, ci și cu plăcuțele de înmatriculare. În această seară, un astfel de șofer a ales să fugă cu tot cu numere, după ce a ieșit cu mașina în decor, pe drumul ce leagă Sibiul de Poplaca.

Deși probabil băut sau fără permis de conducere, are la dispoziție 24 de ore pa dispoziție să „se trezească” sau să caute un șofer cu „acte-n regulă”.

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Mai multe camere publice de luat vederi, de asta e nevoie in Sibiu, sunt cartiere foarte populate din Sibiu unde nu exista camere publice de luat vederi “ funcționale”, mai exact, nu exista deloc. Am pățit să am daună de 1.500€ la propria mașină parcata peste noapte in fata blocului, fără ca sa îl găsesc pe făptaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri