14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Polițistul bătăuș scapă de arest. Victima are în continuare dureri!

Știri din Județ

Polițistul sibian Cherecheș Daniel, acuzat că a bătut crunt un tânăr în vârstă de doar 18 ani scapă de arestul preventiv. Totuși, colegii săi îl cercetează în continuare. Conform IPJ SIBIU, polițistul nu se află sub efectul niciunei măsuri preventive, adică poate părăsi inclusiv țara!

După ce cazul a făcut înconjurul României, șefii săi au decis să-l suspende din funcție și să-i ridice armamentul. Acesta făcea parte din echipa de intervenție specială a Poliției Sibiu, cunoscută în popor drept „mascații”. Reținut inițial pentru 24 de ore, procurorii au decis că acesta nu prezintă un pericol public și l-au eliberat.

Ionuț Popescu, tânărul în vârstă de 18 ani bătut cu bestialitate acum șase zile, într-o benzinărie din Cisnădie, avea la vremea aceea, nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Medicii au constatat că acesta are mai multe vânătăi pe mâini și față, dar și un dinte spart. La aproape o săptămână de la incident, Ionuț ne-a comunicat faptul că încă resimte urmele bătăii, având ochiul umflat, dar și dureri de dinți. Până acum, polițiștii și procurorii nu l-au mai chemat pe tânăr la audieri.

IPJ SIBIU despre cazul polițistului implicat în scandalul de la Cisnădie

„Pentru corecta informare a opiniei publice, vă comunicăm că polițistul implicat în incidentul din data de 1 septembrie, în Cisnădie, este cercetat în stare de libertate și nu se află sub efectul niciunei măsuri preventive, conform actelor de cercetare penală emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale