21.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Nicolae Cocoș, primarul comunei Boița le urează elevilor „an şcolar rodnic, plin de realizări, cu sănătate şi putere de muncă”

Știri din Județ

Redăm mai jos mesajul primarului comunei Boița, Nicolae Cocoș, pentru începutul noului an școlar:

„Dragi copii, cadre didactice, părinți și bunici,

În calitate de Primar al comunei Boița, vă urez un călduros bun venit în noul an școlar! Este un moment important în viața noastră, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadrele didactice care îi îndrumă.

La Școala Gimnazială „Ioan Albescu” din Boița ne putem mândri cu o instituție de învățământ unde sunt cadre didactice implicate care depun eforturi constante pentru a ghida și a inspira elevii.

Iar noi, administrația publică locală, ne angajăm în continuare să investim în educație pentru că ne dorim să creăm un mediu propice de dezvoltare pentru toti copiii Comunei noastre!

Anul acesta printr-un proiect cu fonduri europene nerambursabile am reușit sa înlocuim tot mobilierul din școală și să dotăm toate clasele cu tehnologie digitala, spunem noi, de ultimă generație!

Printr-un alt proiect tot cu fonduri europene nerambursabile și cofinanțare de la bugetul local am amenajat și curtea de la grădiniță!

Cu efort și implicare, putem construi un viitor mai bun pentru toti!

Vă doresc să aveţi parte de un an şcolar rodnic, plin de realizări, cu sănătate şi putere de muncă.

Cu stima și considerație, Nicolae Cocoș, primarul comunei Boița

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu puternic la un restaurant din Mediaș