12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Infracțiuni rutiere la Mediaș și Agnita. Valori mari pe etilotest!

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Ieri, în jurul orei 07:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ocnei de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Roșia. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 17:00, în afara municipiului Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit un autoturism condus pe DJ 141 de către un medieșean în vârstă de 56 de ani. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, iar autorizația de circulație provizorie a autoturismului este expirată.

Probleme rutiere au fost depistate și la Agnita, în jurul orei 23:45, polițiștii sibieni oprind pentru control un autoturism condus pe strada 1 Decembrie de către un localnic în vârstă de 56 de ani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri