17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Știri din Județ

Antrenorul Cosmin Vâtcă și nou transferatul de la CSM Focșani 2007, Mihai Stancu, au vorbit despre jocul dintre ACS Mediaș și CSM Codlea. Partida va avea loc vineri, de la ora 17.00, pe stadionul 8 Mai și va fi transmisă pe pagina de facebook a clubului sibian.


Antrenorul principal al medieșenilor a vorbit într-o conferință de presă de importanța jocului de vineri. ”Nu ne schimbăm atitudinea, vrem să producem fotbal. Nu am obținut nimic, la final de campionat se trage linie, nu după trei etape. Nu va fi un meci deloc ușor, este cea mai grea serie din țară. Nu este cazul să ne relaxăm. Chiar dacă au început mai greu, noi trebuie să tratăm la fel meciurile. Să nu intrăm într-o pasă proastă. Ne dorim victoria, să facem un joc bun, iar jucătorii tineri să crească de la meci la meci”, a spus tehnicianul.

Mihai Stancu, transferat de la CSM Focșani, s-a integrat rapid în lotul sibienilor. ”Va fi un meci dificil, chiar dacă situația lor în clasament nu este cea mai bună. Vor veni să-și vândă scump pielea, dar noi vom face tot ce depinde de noi pentru a obține victoria. Trebuie să rămânem modești, o să avem atitudine foarte bună și la final ne vom bucura. Suntem în creștere, iar la meciurile viitoare o să vedeți o formă foarte bună. Începutul de campionat ne dă speranță, avem un lot valoros, cu siguranță ne vom bate acolo sus”, a spus Mihai Stancu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri