17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Atentat la viața unei sibience!? Roata mașinii și frânele de la bicicletă, tăiate!

Știri din Județ

O sibiancă care locuiește pe strada Aleea Pajiștei din municipiu are mari probleme după ce atât mașina cât și bicicleta i-au fost vandalizate.

Calvarul durează de aproximativ 2 luni de zile, timp în care sibiancă si-a găsit bicicleta vandalizată de mai multe ori. Autorul încă necunoscut a recurs la tăierea cablurilor de la frânele, ruperea apărătorii de la lanț, dar și la avarierea dinamului și a coșului. Nu s-a mulțumit însă, hotărând să taie zilele trecute și unul dintre cauciucurile mașinii. Speriată, sibiancă a decis să depună plângere la Poliție.

Această situație este una gravă, mai ales în privința tăierii frânelor de la bicicletă. În cazul în care aceasta nu sesiza la timp, se putea accidenta grav în trafic. Lucrurile sunt la fel de grave și în cazul mașinii, fiind indus un sentiment de nesiguranță, mai ales că vandalul ar fi putut efectua operațiuni de defectare a unor sisteme vitale bunei circulații.

Poliția Sibiu face cercetări

„Referitor la aspectele semnalate, vă informăm că, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sunt în curs de soluționare trei dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de distrugere (2 acte materiale), respectiv amenințare, fapte sesizate în perioada august – septembrie 2024. În urma cercetărilor efectuate urmează a fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri