spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Patru beți, unul drogat. Amenzi și dosare penale, în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 06 – 08 octombrie, polițiștii sibieni au continuat acțiunile pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor de către șoferi aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.


În urma controalelor, au fost constatate 16 infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 38 de permise de conducere, au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare și s-au aplicat 720 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 220.000 de lei.

Exemple semnificative:

La data de 6 octombrie, în jurul orei 11:30, pe DN 1, în zona PC Veștem, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un clujean în vârstă de 23 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

O zi mai târziu, în jurul orei 18:00, în Săliște, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Piața Junilor de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Cristian. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Abateri rutiere au fost constatate și în Cisnădie, acolo unde polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Grigore Ionescu de către un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Racovița. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în localitatea Tălmăcel, polițiștii rutieri au avut parte de șoferi iresponsabili. În jurul orei 17:00, pe strada Principală din localitatea Tălmăcel, polițiștii au oprit un motociclu condus de către un localnic în vârstă de 17 ani, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Testarea alcoolscopică a tânărului a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în afara localității Vurpăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106S de către un sibian în vârstă de 25 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă