13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Competiția Națională de Board Games – etapa locală la Sibiu în cadrul Game ON! Festival

Știri din Județ

La Sibiu vor avea loc două evenimente dedicate iubitorilor de board games, parte a etapei locale a Competiției Naționale de Board Games. Competiția Națională de Board Games este un eveniment de amploare dedicat pasionaților de jocuri de societate din întreaga țară. Organizat în cadrul Game ON! Festival, competiția aduce împreună jucători de peste 18 ani pentru a se întrece în diverse jocuri de strategie.

Competiția este organizată în mai multe etape (fiecare grupă coincide cu un board game), de la cele locale, care au loc în diferite orașe, până la sferturile de finală, semifinalele și finala națională, ce se va desfășura în perioada 15-17 noiembrie 2024 la Timișoara. Aceste evenimente se vor desfășura în Sibiu, după cum urmează:

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 15:00 – Junior Stem Club


Primul eveniment va avea loc pe 21 septembrie, la Junior Stem Club, începând cu ora 15:00, cu sprijinul Board Games Community Sibiu. Aici, participanții vor concura la grupa „Calico”. În acest joc de strategie, jucătorii își folosesc abilitățile pentru a coase pături colorate și a atrage pisici. „Calico” îmbină o estetică plăcută cu provocări strategice într-un mod captivant.

Duminică, 29 septembrie, ora 11:00 – Atu Toys


Cel de-al doilea eveniment va avea loc pe 29 septembrie, la Atu Toys, începând cu ora 11:00, în colaborare cu EduMind. De această dată, competiția se va desfășura în jurul jocului „Verdant”. Acest joc strategic îi provoacă pe jucători să creeze un spațiu verde armonios, combinând plantele de apartament într-o manieră cât mai ingenioasă. „Verdant” oferă o experiență de joc relaxantă, dar în același timp plină de tactici și strategii.

Câștigătorii fiecărei etape locale vor avansa în sferturile de finală ale Competiției Naționale de Board Games. Pe lângă experiența de joc, participanții au șansa de a câștiga diverse board games, iar semifinaliștii și finaliștii Competiției Naționale vor fi recompensați cu premii în bani.

De asemenea, participanții vor avea ocazia de a testa jocuri din Game ON! Awards pentru a cunoaște jocurile și a putea vota cel mai bun joc al anului 2023.

Pentru înscrieri și mai multe informații, accesați www.gameonfestival.ro.

„Competiția Națională de Board Games este mai mult decât un simplu concurs; este un eveniment care reunește oameni pasionați de jocurile de societate, promovând valorile precum fairplayul, creativitatea și gândirea logică. Am inițiat această competiție pentru a oferi un spațiu în care participanții să-și poată dezvolta abilitățile strategice, dar și pentru a evidenția beneficiile jocurilor de societate în viața de zi cu zi. Jocurile de societate nu sunt doar despre a câștiga sau a pierde, ele sunt despre împărtășirea unor momente de bucurie, despre învățare și despre a crea legături autentice între oameni. Prin această competiție, dorim să arătăm cât de importante sunt aceste jocuri pentru dezvoltarea personală și socială a fiecărei persoane.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri