15.7 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Echipele Champions Sibiu U13 participă la turneul amical de mini-volei din Cluj-Napoca

Știri din Județ

Echipele de minivolei ale clubului Champions Sibiu se pregătesc să participe la turneul amical de mini-volei, organizat de Volleyball Forever, în perioada 21-22 septembrie 2024, la Cluj-Napoca.


Evenimentul aduce împreună echipe importante din voleiul juvenil românesc, precum CSS Bega Timișoara, ACS Atomic Blaj și gazdele Volleyball Forever.

Cele două echipe de la Champions Sibiu, denumite Champions A și Champions B, sunt gata să își măsoare forțele în această competiție de nivel înalt. Programul competiției este unul încărcat, echipele urmând să joace mai multe meciuri pe parcursul celor două zile. Acest turneu este o oportunitate excelentă pentru echipele de la Sibiu să își testeze pregătirea înaintea startului oficial al sezonului competițional.

Meciurile vor avea loc în Sala Sporturilor ANL din Florești, oferind tinerelor jucătoare o ocazie de a-și demonstra talentul și a acumula experiență. Echipa Champions A vine cu un moral ridicat, după ce a câștigat Cupa Toamnei la Turda, fără să piardă vreun set. Antrenorii sunt optimiști că această competiție va fi încă un pas înainte în dezvoltarea echipei, contribuind la formarea jucătoarelor pentru competițiile naționale care vor urma.

Programul competiției:

  • Sâmbătă:
  • Ora 11:30: CSS Bega Timișoara vs. Champions Sibiu A
  • Ora 13:00: Champions Sibiu B vs. Volleyball Forever 2
  • Ora 18:00: Champions Sibiu A vs. ACS Atomic Blaj
  • Duminică:
  • Ora 11:30: Volleyball Forever 1 vs. Champions Sibiu A
  • Ora 13:00: Volleyball Forever 2 vs. Champions Sibiu B

Turneul de la Cluj-Napoca oferă și o oportunitate de a evalua munca depusă de cluburile participante în pregătirea tinerelor talente. Antrenorii ACS Champions Sibiu privesc competiția ca pe un prilej de a pregăti echipele pentru viitor, dar și de a se bucura de o atmosferă competițională de calitate alături de echipe puternice din toată țara.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri