21.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Săptămâna Europeană a Mobilității: Activități speciale în acest weekend

Știri din Județ

Pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilității, o campanie de conștientizare inițiată de Comisia Europeană, Primăria Sibiu și partenerii săi au pregătit weekendul acesta o serie de acțiuni care să îi atragă pe sibieni spre mișcare și relaxare în aer liber, mai ales în spațiile eliberate de mașini din centrul istoric:

  • Utilizați gratuit transportul public duminică, 22 septembrie, pentru a vă deplasa în oraș!
  • Vizitați gratuit Muzeul în aer liber ASTRA duminică, 22 septembrie, dacă ajungeți aici cu bicicleta!
  • Participați la activitățile sportive și de relaxare organizate în cadrul evenimentului Urban Play Field, care va avea loc în Piața Mare, sâmbătă, 21 septembrie și duminică, 22 septembrie, de la ora 10.00 la ora 20.00! Aici se vor amenaja spații pentru volei, tenis, baschet, escaladă, biliard cu piciorul, badminton, roundnet, șah, fotbal, tenis de masă și cornhole, precum și zone de relaxare în aer liber. Accesul la toate activitățile este gratuit.
  • Sâmbătă, 21 septembrie, pe str. Mitropoliei, între orele 09.00 – 11.00, haideți să îi vedeți și să îi încurajați pe sportivii patinatori de viteză pe role ai Clubului Sportiv Sibiu, care vor desfășura aici o sesiune de antrenament, sub îndrumarea doamnei antrenor Cristina Andrei.
  • Tot sâmbătă, 21 septembrie, pe str. Mitropoliei, între orele 13.30-14.00, Teatrul de Balet Sibiu vă invită la un scurt moment de dans.
  • Nu uitați de concursul de fotografie! Transmiteți-ne fotografii pe saptamanamobilitatii@sibiu.ro cu Sibiul în mișcare, așa cum îl vedeți dumneavoastră.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu puternic la un restaurant din Mediaș