21.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

SCHWARZ și Canon: Un eveniment de succes în transformarea digitală a industriei de print

Știri din Județ

SCHWARZ Gruppe Int, alături de Canon România, a organizat evenimentul Canon Inspiration Days, care a avut loc în data de 19 septembrie, la Sibiu. Acest eveniment a reunit profesioniști din mediul de afaceri, din peste 40 de companii, care s-au alăturat unor dezbateri interesante menite să exploreze soluții inovatoare pentru segmentul de print.

În cadrul acestui eveniment, participanții au avut ocazia să participe la discuții și demonstrații practice, prin care au descoperit soluții pentru îmbunătățirea productivității și s-au familiarizat cu cele mai recente tehnologii digitale din sectorul de print.

A fost un eveniment cu care ne mândrim și pe care ne propunem să îl continuăm. Ne-am bucurat să avem discuții interactive și o interacțiune constantă pe tot parcursul evenimentului cu participanții. Totodată, suntem mândri de parteneriatul nostru cu Canon România și suntem convinși că, împreună, putem oferi tuturor clienților noștri cele mai bune soluții”, a declarat Daniel Landa, Managing Partner SCHWARZ Gruppe Int.

Evenimentul a abordat teme esențiale precum securitatea informațiilor, sustenabilitatea și eficiența proceselor interne, printr-o serie de prezentări și studii de caz. Agenda a inclus sesiuni dedicate provocărilor spațiului de lucru hibrid, soluțiilor pentru reducerea amprentei de carbon și demonstrații de aplicații pentru creșterea productivității.

Impactul tehnologic asupra mediului devine un subiect din ce în ce mai important, iar întreprinderile trebuie să își alinieze strategiile digitale cu practici sustenabile. La SCHWARZ, credem că echilibrul dintre inovare și responsabilitate este esențial pentru a rămâne competitivi în era digitală,” a declarat Flavius Pogan, Managing Partner al SCHWARZ Gruppe Int.

După prânz, participanții au avut ocazia de a discuta în detaliu cu echipele SCHWARZ și Canon România despre soluțiile prezentate și despre cum pot fi implementate în propriile organizații.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș a obținut a patra victorie în campionat

EDITORIAL: Brățara, dacii și hienele

Incendiu puternic la un restaurant din Mediaș