27.3 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

BC CSU Sibiu a câstigat la debutul în noul sezon al Ligii Naționale de baschet

Știri din Județ

Lume puțină a luat luni seara drumul Sălii Transilvania din Sibiu la meciul din prima etapă a Ligii Naționale de baschet masculin. Tribunele au părut mai mult goale la partida BC CSU Sibiu – Corona Brașov.


Partida a început cu strigătul galeriei CSU – ”Liberate pentru suporteri!”. Jucătorii au preluat încurajările fanilor și au început aproape perfect meciul. Coș din primele secunde, apoi două aruncări de trei puncte, iar după patru minute sibienii conduceau cu 16-6. Nici time-out-ul cerut de tehnicianul brașovenilor nu a schimbat cursul jocului, astfel că s-a ajuns la 28-11, după opt minute de joc.

Dublă campioană a României, în 1995 și 1999, echipa sibiană a ținut să înceapă perfect noul sezon pentru a infirma rezultatele din meciurile de pregătire și, mai important, pentru a încerca să aducă din nou publicul în Sala Transilvania, acolo unde ani la rând s-a jucat cu tribunele pline.

Diferența după primul sfert a fost de 18 puncte, 31-13 pentru CSU Sibiu. A urmat un al doilea sfert mai echilibrat, iar după patru minute scorul era 36-15. Sibienii s-au distanțat la 22 de puncte, la jumătatea sfertului, 40-18. La pauza mare, sibienii au fost în avantaj, scor 49-25.

Brașovenii nu au renunțat la luptă și în startul sfertului trei au redus din diferență, sor 53-38, în minutul 23. Jucătorul Sibiului, Gross, s-a accidentat după ce a marcat un coș, iar pivotul american de 2.08 metri a fost schimbat.

După sfertul trei, BC CSU Sibiu a condus cu 59-41. Sibienii au jucat ultimul sfert pentru a păstra diferența pe tabela de marcaj. Brașovenii s-au apropiat la șase puncte, 74-68. La final, BC CSU Sibiu s-a impus cu 77-68.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor

Accident pe Șoseaua Sibiului, lângă McDonalds