22.9 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

SOMA Sibiu, exemplu de implicare în campania „Let’s Do It, Romania!”

Știri din Județ

Operatorul de salubritate SC Soma SRL a demonstrat, din nou, un angajament remarcabil față de protejarea mediului înconjurător în cadrul campaniei naționale „Let’s Do It, Romania!”. Această zi specială a adus nu doar provocări, ci și numeroase satisfacții, având ocazia de a interacționa cu voluntari din întregul județ, de a revedea organizatorii și, cel mai important, de a contribui la curățarea naturii.

„Pentru Soma, ziua ”Let’s Do It, Romania!” este zi specială, cu foarte multă muncă, dar și bucurii pe toate planurile. Avem ocazia să ne conectăm cu voluntari din diferite colțuri ale județului, să ne revedem cu organizatorii și, cel mai important, să ne aducem contribuția la curățenia naturii.

Pentru Soma ”Let’s Do It, Romania!” este și un bun prilej de a ne reaminti campania noastră ”De ce atâta ură față de natură?”. Felicitări voluntarilor și organizatorilor!” – au transmis reprezentanții SOMA pe pagina de Facebook.

SOMA Sibiu subliniază din nou importanța campaniei „De ce atâta ură față de natură?”, care îndeamnă la o reflecție profundă asupra modului în care ne raportăm la mediu.

Citește și Primăria Mediaș a participat din nou la evenimentul „Let’s Do It, Romania“

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor

Accident pe Șoseaua Sibiului, lângă McDonalds