12.3 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Mesajul prefectului, Mircea Dorin Crețu, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

Știri din Județ

În fiecare an la 1 octombrie este marcată Ziua internaţională a persoanelor vârstnice în vederea promovării drepturilor acestora, dar şi a unei imagini pozitive a îmbătrânirii, prin incluziune socială, lipsită de discriminare. Cu această ocazie, prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, a transmis următorul mesaj:

Astăzi, cu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor Vârstnice, doresc să adresez cele mai calde gânduri si urări de bine tuturor celor care, prin experienta, întelepciunea si dăruirea lor, au contribuit la construirea comunitătii noastre.

Persoanele vârstnice reprezintă un pilon esential al societătii, păstrătorii traditiilor, valorilor si memoriei noastre colective. Fiecare dintre dumneavoastră este o sursă de inspiratie, un exemplu de perseverentă si curaj în fata provocărilor vietii.

Publicitate

Astăzi, mai mult ca oricând, este momentul să ne exprimăm recunostinta si respectul fată de toti cei care, de-a lungul anilor, au oferit sprijin, iubire si întelepciune generatiilor tinere.

Rolul dumneavoastră în viata noastră este de nepretuit, iar contributia dumneavoastră la dezvoltarea comunitătii noastre este inestimabilă.

Vă doresc multă sănătate, liniste sufletească si bucurii alături de cei dragi.

Fie ca fiecare zi să vă aducă respectul si aprecierea pe care le meritati din plin.

La multi ani, dragi seniori

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Festival de Taekwon-do la Sala Transilvania

O repriză bună, alta foarte slabă!