12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

CSM Mediaș și CSM Focșani se vor duela în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Știri din Județ

Întâlnim vineri CSM Focșani

CSM Mediaș și CSM Focșani se vor duela în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș este programată vineri, 11 octombrie, cu începere de la ora 18.00.

Ambele echipe au reușit calificarea în faza a doua a Cupei României. CSM Mediaș a reușit o dublă victorie în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc, scor 79-63, respectiv 87-70. De partea cealaltă, echipa din Focșani s-a impus în prima partidă, scor 71-57, urmând ca apoi să cedeze la Tg. Jiu, scor 71-76.

„Echipa de Focșani s-a întărit destul de tare, au niște jucători, care zic eu, sunt de mare valoare. Vom pregăti meciul ca atare să putem câștiga în fața propriilor suporteri. ”, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Tehnicianul a vorbit și despre celelalte echipe din Liga Națională și consideră că toate echipele pot pune probleme pe terenul lor.

„Eu zic că pe teren propriu, toate echipele pot pune probleme, inclusiv Voluntariului sau nouă. Nu pleacă nimeni favorită când joci în deplasare. Toate echipele s-au întărit, și-au luat cel puțin 4-5 stranieri și va fi foarte dificil în toate jocurile din deplasare, bineînțeles, și acasă, dacă nu abordezi meciul cu o anumită seriozitate.”, a spus Mihai Popa.

După un debut foarte bun în Cupa României, ne propunem să începem cu dreptul și în Liga Națională, însă avem nevoie de sprijinul suporterilor. Intrarea la meci este liberă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri