spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Preparate gustoase si caștigătoare în cadrul concursului organizat de Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019

Știri din Județ

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 a organizat ieri etapa locală a concursului European Young Chef Award 2019. 7 concurenți s-au întrecut în realizarea unor preparate deosebite care să reprezinte regiune Sibiu la etapa europeană a concursului care va avea loc anul acesta în Rhodos, Grecia, în perioada 22-24 octombrie 2019. Gazda evenimentului a fost Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu, membră a Consorțiului.
Juriul, format din chef Radu Zărnescu, președinte Euro-Toques România, Marius Muntean- Executive Chef “Golden Tulip”, Marius Rafa- Executive Chef “Pardon Cafe”, Vârlescu Emilian – Pastry Chef Ramada Sibiu și chef Vasile Bădilă a avut dificultăți în a departaja tinerii bucătari întrucât preparatele realizate de aceștia au fost toate foarte bine realizate și prezentate.
Câștigătorul competiției a fost desemnat Paul Vlad Răhăian, cu preparatul cotlet de noatin din Țara Secașelor. Locul al doilea a fost ocupat de Rareș Moga, cu berbecuț de pe Valea Hârtibaciului cu sfecla roșie zdrobită, iar pe locul al 3-lea Mihai Alin Costea cu ravioli de bulz cu pastramă de oaie. Ocupanții locurilor 2 și 3 au fost invitați de Radu Zărnescu să însoțească echipa României la un competiție gastronomică internațională care va avea loc în cursul lunii octombrie la Cernăuți.
Felicitări tuturor participanților!

Foto credit: Dragoș Dumitru – Focus Sibiu

Sursa: Facebook.com

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș