Rășinărenii sunt invitați la diferite acțiuni sportive-marți, 22 Octombrie

Publicitate

Marți, 22 octombrie 2019 începând cu orele 09.00, la Rășinari se va da startul unei noi editii, a X-a, a acțiunii “ Zilele Sportive Rașinari 2019”.

Publicitate

În cadrul proiectului se vor organiza competiții de: baschet, fotbal, cros, tenis de masa și șah; competiții unde sunt așteptați să participe un numar cât mai mare de copii și tineri din localitate.
Startul competițiilor v-a fi la ora 9.00 la Școala Octavian Goga Rășinari cu baschet. Urmează cros și fotbal incepănd cu ora 10.00 la Baza Sportivă Rășinari Arena. Competițiile care vor încheia ziua dedicate acțiunilor sportive vor fi cele de tenis de masă care va avea loc în Centrul de tineret Rășinari și cea de șah la Primăria comunei Rașinari. Activitățile sportive se vor desfășura după un regulament iar câștigătorii vor fi rasplătiti cu premii de către organizatori Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Sibiu, Primăria Comunei Rășinari și Asociația Clubul Sportiv “ Păltiniș” Rășinari 

„Crosul Toamnei 2019” se desfășoară pe categorii de vârstă gimnaziu și primar/ masculin și feminin, la Baza Sportivă Rășinari Arena. „Cel mai bun şahist” se joacă sistem turneu fiecare cu fiecare la Primăria comunei Rașinari.
„Cupa tenis de masa 2019” se desfășoară în Centrul de Tineret Rășinari.
„Cupa Păltiniş- fotbal” se desfășoară pe categorii de vârstă gimnaziu si primar, la Baza Sportivă Rășinari Arena, dupa regulamentul Federatiei Romane de Fotbal .
„Cupa Start” la baschet feminin se desfășoară dupa regulamentul Federatiei Romane de Baschet, la Școala Octavian Goga Rășinari.

Parteneri proiectului sunt: Centrul de Tineret Rășinari, Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari, Școala Octavian Goga Rășinari.

Proiectul este cofinanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în cadrul Programelor Ministerului Tineretului și Sportului (P1- Program de centre de tineret al MTS și P2- Program Sportul pentru Toți al MTS) și Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Sportive prin Asociația Sportivă Păltiniș Rășinari.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *