spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Licitaţii pentru Strategia judeţului Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul Județean Sibiu a lansat achiziția publică pentru ”Servicii privind elaborarea analizei diagnostic și pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu – 2021-2030”, document strategic care face obiectul proiectului ”Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030”, derulat de Consiliul Județean Sibiu, prin Programul POCA.

Valoarea estimată a serviciilor se ridică la 300.000 lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 18 noiembrie 2019, ora 15.

Componentele majore ale contractului sunt:

1.Elaborarea analizei diagnostic, pe baza unei cercetări fundamentate pe studiul documentelor strategice, a interviurilor, a consultării publice și efectuării unui sondaj, în domeniile / sectoarele de competență și de interes pentru Județul Sibiu: asistență socială, sănătate, infrastructură (în special dezvoltarea patrimoniului CJS și a căilor de transport – drumuri județene, Aeroport etc.), mediu (în special gestionarea deșeurilor, arii protejate etc.), cultură și culte, turism (inclusiv dezvoltarea și promovarea gastronomiei locale și regionale), sport, tineret, educație specială, cercetare-inovare și specializare inteligentă, competitivitate economică, dezvoltarea resurselor umane și a administrației, cooperare și dezvoltare comunitară.

2.Elaborarea Strategiei de dezvoltare economico-socială a județului Sibiu pentru perioada 2021-2030 în toate domeniile de interes menționate anterior.

De asemenea, tot pentru implementarea proiectului ”Sustenabiliitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune Socială. Unitate. Sibiu – Strategia 2030”, Consiliul Județean Sibiu va achiziționa ”Servicii de dezvoltare software și aplicații web și dezvoltare servicii de sănătate furnizate online pentru unitățile sanitare/spitale din subordinea Consiliului Județean Sibiu.”

Valoarea estimată a serviciilor este de 138.700 lei, termenul final de depunere fiind până în 11 noiembrie, ora 15.

Componentele majore ale contractului sunt: portal medical, servicii interfațare aplicație medicală –portal medical, realizarea de site-uri WEB de prezentare pentru spitale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde