12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: O femeie și doi copii au fost loviți de un șofer băut și fără permis de conducere. Vezi numele șoferului

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Ca urmare a propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus față de bărbatul implicat în accidentul rutier deosebit de grav produs aseară pe DN 7C măsura arestării preventive pt o perioada de 30 de zile

UPDATE: Femeia și un copil de 7 ani au decedat în urma multiplelor leziuni

UPDATE2: Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către polițiștii rutieri. În urmă cu 3 săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deține permis de conducere.

UPDATE3: Numele șoferului care a omorât o femeie și un copil de 7 ani este Oboroceanu Vasile Cristian

SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C și unul de tip B 2 în localitatea Cârțișoara la un accident rutier. În centrul localității o femeie și doi copii au fost loviți de o mașină a cărui șofer era băut și nu deține permis de conducere. Se deplasează forțe ISU de la Sibiu și Victoria.

Doi dintre copii ar fi în stare gravă, fiind inconștienți.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd și un echipaj de terapie intensivă mobilă în localitatea Cârtișoara la un accident rutier in care sunt implicați din primele informații trei copii care au fost loviți de un autoturism.
La fața locului se află și un echipaj Smurd Victoria și echipaje SAJ.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Echipajele Smurd întreprind manevre de resuscitare pentru doi dintre copii, cel de-a treia victimă prezintă traumatism de membru inferior.

Șoferul a fugit de la locul accidentului dar a revenit la locul faptei. Acesta are 37 de ani și este din Cisnădie. Bărbatul nu deține permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice (0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat).

Din primele cercetări se spre că în timp ce conducea mașina a pierdut controlul volanului și a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii (7 și 10 ani) apoi a intrat într-un gard.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri