0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Remiză emoționantă între A.F.C. Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș (1-1)

Știri din Județ

A.F.C. Hermannstadt a remizat aseară în deplasare cu cei de la Gaz Metan Mediaș, 1-1, în așa numitul ,,derby” al județului Sibiu.

Meciul a contat pentru etapa a XV-a din Liga I și a fost unul cu o încărcătură emoțională aparte. FCH a reușit să deschidă scorul în minutul 61 prin Mihai Dumitriu, după 6 etape fără gol marcat în campionat. Antrenorul principal, Eugen Neagoe, a început partida cu Novo, Tătar, Viera(cpt), Luchin, Opruț, Petrescu, Dâlbea, Offenbacher, Vodă, Debeljuh și Bușu, care a pasat decisiv la gol. Pe parcurs au intrat Mihai Dumitriu în locul lui Vodă, Ionuț Stoica în locul lui Bușu, iar Yazalde l-a schimbat pe Offenbacher spre finalul partidei. 

,,A fost un joc dificil, așa cum mă așteptam. Gaz Metan este o echipă valoroasă, cu jucători de calitate, în special în atac. Cred că am făcut un joc tactic foarte bun. Primele 45 de minute, Gaz Metan nu cred că a ajuns în careul nostru. Repriza a II-a am marcat un gol superb, dar am fost egalați destul de repede tot cu o execuție frumoasă, dintr-o greșeală de marcaj. Și greșelile fac parte din fotbal. Am avut apoi două ocazii mari – Luchin și Dâlbea au dat peste poartă. Mediaș au avut și ei două ocazii mari spre final, dar cred că rezultatul este în conformitate cu ceea ce s-a întâmplat pe teren.”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt. 

În etapa următoare, A.F.C. Hermannstadt va întâlni pe teren propriu pe cei de la Viitorul Constanța, vineri, 8 noiembrie, ora 20:30, pe Stadionul Trans-Sil din Tg.Mureș. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș