spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

A.F.C.Hermannstadt la (re)debutul în liga 1

Știri din Județ

Publicitate

În prima etapă a Superligii 1, A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu împotriva celor de la C.S.Mioveni. Va fi o confruntare între echipele care în sezonul 2020-2021 au disputat barajul pentru promovare/ rămânere în primul eșalon fotbalistic al României.

După două manșe intens disputate, argeșenii reușeau atunci promovarea, învingându-i pe sibieni cu scorul de 2-1 (la general). În sezonul precedent de Liga 1, C.S.Mioveni s-a clasat pe locul 13 la capătul sezonului regular, cu 29 de puncte în 30 de meciuri disputate, iar în play-out echipa antrenată de Alex Pelici a reușit să se salveze de la retrogradare, terminând pe locul 6, cu 31 de puncte. De cealaltă parte, gazdele de la A.F.C.Hermannstadt a reușit promovarea directă în prima divizie, după ce la capătul sezonului 2021-2022 de Liga 2 s-a clasat pe locul 2 în clasament cu 61 de puncte. Pentru această confruntare, prima din Superliga 1, antrenorul principal FCH – Marius Măldărășanu – are întreg lotul la dispoziție.

,,Avem meci cu o echipă foarte dificilă și bine organizată, antrenată de un antrenor foarte bun și experimentat – Alex Pelici. Organizează foarte bine echipa și mai ales fazele fixe. Avem nevoie de un început foarte bun, să plecăm cu un moral bun în acest campionat. Trei puncte înseamnă enorm! Suntem o echipă nou promovată, iar înaintea stabilirii țintarului toate echipele ne doreau pe noi. Cam toți se gândesc cam ce echipe preferă în prima etapă. Acest lucru poate fi un avantaj pentru noi, dacă și cei de la Mioveni au gândit la fel, adică ne-au dorit cu ardoare. Din punctul meu de vedere, obiectivul este menținerea în prima ligă. FCH este o echipă care are 7 ani de zile de la înființare. Istoria se crează în timp. Nu cred că e cazul să punem o presiune inutilă pe jucători, de aceea menținerea în prima ligă este un obiectiv realist. Eu, personal, mi-aș dori un loc 9. Ne-am dorit jucători și ne dorim în continuare. Mi-aș dori ca orice jucător să vină cu un plus. Calitatea noastră este omogenitatea și punem accent pe forța grupului. Nu vreau să privim acest meci ca pe un meci de revanșă, datorită acelui baraj. Ei și-au făcut treaba atunci, asta a rămas în istorie. Acum vorbim despre alt meci.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

A.F.C.Hermannstadt vs C.S.Mioveni va avea loc vineri, 15 iulie 2022, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Biletele pentru acest meci sunt disponibile pe site-ul www.bilete.ro , accesând acest link https://bit.ly/3Pseki0 sau la casa de bilete de la Tribuna 2 a stadionului, începând cu ora 17.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?