10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Noi precizări în legătură cu starea financiară a clubului F.C. Hermannstadt

Știri din Județ

Într-o conferință de presă organizată astăzi la Stadionul Municipal Sibiu, Președintele A.F.C. Hermannstadt, domnul Iuliu Mureșan, a oferit amănunte despre situația financiară, dar și despre strategia de dezvoltare pe termen mediu și lung a echipei. Referitor la problemele financiare ale clubului, dl Iuliu Mureșan a spus că datoriile cumulate de F.C. Hermannstadt în ultimele două sezoane sunt în jurul sumei de 700.000 lei. Potrivit oficialului FCH, suma respectivă va fi înapoiată eșalonat.

,,Bugetul clubului este un buget mic. Este printre ultimele din Liga I. Anul trecut am luat cei mai puțini bani dintre echipele rămase în Liga I, din cauza faptului că am rămas ultimii, la baraj, iar drepturile de televizare desigur că se acordă ținând cont de performanțele sportive. Încă o cauză a bugetului mic, nicidecum scuză, este faptul că nu am jucat acasă meciurile de pe teren propriu, iar vânzările de bilete nu ne-au adus un venit major. Trecem prin niște dificultăți financiare și s-au acumulat niște datorii, inclusiv la salariile jucătorilor. Da, au fost două salarii restante la fotbaliștii noștri, dar unul dintre ele le-a fost virat chiar astăzi în conturi. Până în pauza competițională de la mijlocul lunii noiembrie, o să le fie virat și celălalt salariu. Echipa are rezultate și se exprimă sub valoarea individuală a jucătorilor. Multe datorii sunt cumulate din sezoanele trecute, iar ele cuprind sume neplătite unor foști jucători, unor firme  sau la ANAF. Pentru toate acestea am cerut reeșalonări , ca să putem tine pasul în acest mod si cu cheltuielile curente pe care le avem. Am găsit înțelegere peste tot. Este o situație a fotbalului românesc, nu numai la FCH, dar în mari proporții la noi este spre rezolvare.”, a declarat Iuliu Mureșan, președintele A.F.C. Hermannstadt.

Iuliu Mureșan a dezmințit zvonurile apărute în media despre vânzarea clubului și despre relocarea echipei în alt oraș. VEZI AICI

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri