4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

(CP) Cum îl descrie soția sa pe Dan Barna: „îl văd în mijlocul oamenilor”

Știri din Județ

Duminică, 10 noiembrie, votăm președintele României. Cum sigur intuiți, eu votez Dan Barna. Și vă prezint motivele pentru care eu îl votez pe soțul meu, viitorul președinte al României.

Dan e primul candidat altfel de când eu am drept de vot, care tratează electoratul cu maximă onestitate, cu o sinceritate care poate contrariază în lumea veșnicelor calcule politice. Dacă mă gândesc la Dan, atât la candidat, cât și la soț, îl văd în mijlocul oamenilor, înconjurat de colegii lui de partid care și-au lăsat de mult timp prioritățile personale și au ales să urmeze misiunea USR de a salva România. Ca lider a făcut partidul să crească precum Prâslea cel Voinic și l-a provocat mereu să îndrăznească să inițieze proiecte pe care nimeni nu le credea posibile. În perioada anterioară politicii, a avut o firmă de consultanță de succes, în lumea reală, considerată printre cele mai bune din țară.

Dar știu că atunci când alegem un președinte îl alegem mai ales emoțional și nu atât cât ar trebui în baza unor argumente raționale. Îl alegem pentru că este înalt, pentru că vorbește frumos și coerent, pentru că are energie, pentru că este respectat de toată lumea, pentru că este un prieten de încredere pe care te poți întotdeauna baza, pentru că știe atunci când greșește și face tot ce poate să își îndrepte comportamentul, pentru că este optimist și îți va fi mereu alături la greu, pentru că este perseverent și nu se lasă învins, pentru că citește foarte mult, pentru că este deschis și tolerant și pentru că îți lasă întotdeauna ultima bucățică de ciocolată… Cine ar putea ști mai bine decât mine ca Dan e în toate aceste emoții?

Am o experiență de lucru de 14 ani în management și mulți ani de studii în spate. În lumea mea deciziile se iau rațional, pe baza de date, iar evoluția înseamnă să-ți atingi obiectivele, iar deciziile pe care le iei cu privire la echipă trebuie să răspundă la întrebarea „este aceasta persoana potrivită care mă va ajuta să-mi ating obiectivele?” 

Mă întreb, ca fiecare dintre voi, care sunt acele calități pe care le așteptăm de la viitorul președinte al României și care dintre candidați merită încrederea noastră? Eu mi-am făcut o listă de zece calități pe care cred că un președinte trebuie să le bifeze, astfel încât să am încrederea că va influența și inspira tot aparatul administrativ să atingă acele obiective care pentru România sunt importante.

Și Dan bifează aceste calități. E un lider care inspiră, are experiență de management în lumea reală, capacitatea de a atinge rezultate, diplomație și abilități de negociere, știe să comunice deschis și direct cu privire la activitățile sale.

Dan are curajul să ia deciziile dificile, nepopulare, dar corecte, este dedicat acestui proiect pe termen lung, dorește să își asume aceste responsabilități împreună cu o echipă competentă, luptă corect și este uman și deschis față de ceilalți, încercând să vadă partea bună în orice situație.

Nu am spus vreo clipă că este perfect, dar, sincer, nici unul dintre noi nu suntem. Este însă o opțiune fericită pe care o avem acum. Pentru toate aceste motive, duminică îl alegem pe Dan Barna! Cred că toți ne dorim să ne simțim reprezentați de o clasă politică formată din profesioniști, cred că Alianța USR PLUS ne poate reprezenta cel mai bine. Votează-l și tu pe Dan.

Olguța, soția lui Dan Barna

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș