spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO-VIDEO de la locul faptei: Bătaie ca-n filme între două familii de pe strada Oltețului

Știri din Județ

Publicitate

Două familii rivale, pe baza unui conflict mai vechi, s-au bătut ca-n filme pe strada Oltețului din Sibiu. Primul apel la 112 a fost dat în jurul orei 21:00 iar mai multe echipaje de poliție și jandarmi au mers de urgență la locul faptei.

În urma altercației, un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost rănit grav și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. O echipă de criminaliști a fotografiat și amprentat autoturismul din care o parte din bătăuși au coborât.

Bâte, săbii și topoare

Martorii au povestit îngroziți cum peste 20 de persoane s-au bătut ca-n filme, cu săbii, topoare și bâte. Această informație nu a fost confirmată încă oficial. A fost ca o scenă de război unde fiecare era pentru el. Mai multe echipaje de mascați au ajuns la fața locului și au aplanat conflictul. Ajunși la casa uneia dintre familii, trupele de intervenție nu au fost lăsate să intre în casă pentru cercetări, invocându-se lipsa mandatului de percheziție.

„SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip C in Sibiu pe str. Oltețului la o agresiune . Echipajul a găsit la fața locului un bărbat de 26 de ani din Ocna Sibiului care în urma unei agresiuni a prezentat un TCC acut cu mai multe plăgi sângerânde și o fractură la nivelul antebrațului drept. Pacientul a primit îngrijiri medicale și sub monitorizare continuă a fost transportat la UPU.” au declarat cei de la SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri