spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

O nouă destinație de vacanță cu zbor direct din Sibiu în sezonul de vară 2020: Monastir, Tunisia

Știri din Județ

Publicitate

Aeroportul Internațional Sibiu, împreună cu Amara Tour, vă invită joi, 28 noiembrie 2019, la conferința de presă organizată cu ocazia anunțării lansării unei noi destinații de vacanță cu zbor direct de la Sibiu spre Monastir – Tunisia, în sezonul de vară 2020.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:30, în Salonul business – zona plecări din incinta terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Sibiu. Zborurile pe ruta Sibiu – Monastir vor fi operate de compania aeriană Jasmin Airways în regim de curse charter, cu o frecvență săptămânală, în fiecare zi de miercuri, în perioada 10 iunie – 23 septembrie 2020, conform următorului program:

RutaOră plecare*Oră sosire*
Sibiu – Monastir 20:10   20.40
Monastir – Sibiu 14:30 19:10

Durata zborului pe această rută este de 160 de minute. Zborurile vor fi efectuate cu aeronavă de tip Embraer (76 locuri). Pasagerii au inclus un bagaj de cală de 17 kg/persoană și un bagaj de mână de 5 kg/persoană. Biletele sunt deja disponibile pe website-ul tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro.

Informații despre tour operator

Amara Tour este o agenție tour operatoare nouă pe piața românească, care dorește să devină partenerul de încredere al tuturor agențiilor intermediare. Cursele directe în regim charter către cele trei destinații – Egipt, Tunisia și Turcia – sunt operate în parteneriat cu companii aeriene renumite, ce asigură în permanență servicii de calitate, confort și siguranță pe toate zborurile efectuate.Înființată în anul 2017, cu sediul social în Cluj-Napoca și un capital social de 450.000 RON, cu o echipă tânără, cu experiență de minim 15 ani în domeniul turismului din România, tour operatorul Amara Tour dorește să deschidă noi porţi de călătorie, agenția lansând zboruri directe charter către destinații consacrate și iubite de către turiștii români: Egipt, Tunisia și Turcia.

Informații despre destinație

Tunisia e parte a lumii africane şi arabe, dar este una dintre cele mai moderne naţiuni islamice şi pod de legătură către civilizaţia europeană. Un ţărm ospitalier cu staţiuni modern întinse de-a lungul celor 1200 km de plaje cu nisip fin, lângă oraşe străvechi, festivaluri animate, o climă plăcută şi preţuri moderate fac din Tunisia o destinaţie de vacanţă pentru mai mult de 6 milioane de turişti în fiecare an. Tunisienii înțeleg că turismul este vital și extrem de important atât pentru țara lor, astfel au fost luate măsuri de siguranță sporită.

Deși este deseori văzută ca o destinație de vacanță care ne îmbie la sejururi relaxante petrecute pe malul Mării Mediterane, Tunisia oferă numeroase puncte de interes pentru petrecerea unei vacanțe de neuitat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda