1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO: Probleme sibienilor: parcări şi autobuze

Știri din Județ

Şedinţa de astăzi a Consiliului Local Sibiu a fost marcată de intervenţiile a doi sibieni şi a unui consilier local PSD.

Ioan Stroie, consilier local, a cerut în numele grupului PSD ca Primăria să ia în calcul scutirea de la plata parcării pentru autovehiculele hibrid şi electric pe următorii trei ani. Totuşi la punctul de pe ordinea de zi privind tarifele de parcări consilierii PSD au votat proiectul, care nu conţinea doleanţa lor.

La finalul şedinţei doi cetăţeni s-au înscris la cuvânt. Primul a prezentat dorinţa a mai mulţi locatari din cartierul Tineretului de a fi scoase linile Tursib care intră în acest cartier, deoarece străzile de aici nu sunt suficient de late pentru a facilita accesul mijloacelor de transport în comun. El a propus ca linile Tursib să se oprească la Lacul lui Binder.

VIDEO propunere cetăţean pentru Cartierul Tineretului

Un alt cetăţean din zona centrală a revenit la şedinţa de Consiliu Local pentru a cere reglementarea parcărilor din zona Centru a Sibiului pentru rezidenţi. Acesta s-a plâns că toţi locuitorii din centru nu găsesc adesea loc de parcare.

VIDEO Cetăţean cere locuri de parcare în centru pentru rezidenţi

VIDEO: Şedinţa de Consiliu Local Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri