8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Daniela Cîmpean în delegaţie la BRAȘOV: A discutat despre fondurile europene privind infrastructura

Știri din Județ

Președinta Daniela Cîmpean prezentă la ședința CDR a Regiunii Centru și la întâlnirea de lucru a reprezentanților administrației publice locale și a ONG-urilor din Regiunea Centru pe tema absorbției fondurilor REGIO

În perioada 26 – 27 noiembrie 2019, președinta Daniela Cîmpean a participat la Brașov, la ședința de lucru din ultimul trimestru al acestui an a Consiliului de Dezvoltare Regională – forului decizional al Regiunii Centru, precum și la întâlnirea reprezentanților APL și a ONG-urilor din Regiunea Centru.

Participanții din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu au discutat despre intensificarea activității de atragere și absorbție a fondurilor europene.

Echipa ADR Centru a prezentat o sinteză a activității derulate în cursul acestui an referitoare la implementarea Programului Operațional Regional 2014 – 2020 la nivelul Regiunii Centru, iar interlocutorii au dezbătut situația la zi a proiectelor finanțate în cadrul programului REGIO. Pe baza acestor informări, s-au stabilit modalitățile de lucru în vederea îmbunătățirii procesului de absorbție a fondurilor europene.

Totodată, s-a discutat despre pregătirea portofoliului regional de proiecte pentru viitoarea perioadă de programare europeană. Problemele de infrastructură au fost în prim plan, fiind analizat portofoliul referitor la drumurile județene prioritare pentru finanțare în perioada 2021 – 2027.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș