EXCLUSIV: Primarul Astrid FODOR despre participarea la inaugurarea mall-ului

SIBIU INDEPENDENT a cerut primarului Astrid Fodor un punct de vedere privind motivația participării la inaugurarea noului Mall de la Gară știind că acesta nu are autorizație de funcționare:

“În calitate de primar am obligația și atribuția să ofer suport și să încurajez investițiile în orașul nostru, prin demersuri care respectă limitele și atribuțiile mele legale. În principiu, onorez invitațiile de a participa la deschiderea unui nou obiectiv de investiții, din respect pentru cei care aduc plusvaloare orașului, crează locuri de muncă și aduc venituri în bugetul local. În cazul noului mall vorbim despre o investiție de zeci de milioane de euro într-un centru comercial absolut necesar unui oraș cu aproape 170.000 de mii de locuitori și cu un număr mare de turiști. 
Prin urmare, invitațiile din partea investitorilor le analizez în lumina aspectelor prezentate mai sus și nu din punctul de vedere al actelor existente la dosar. De fiecare dată plec de la premisa că cel care inaugurează un obiectiv de investiții o face după îndeplinirea tuturor formalităților legale.” (Astrid Cora Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *