17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

EXCLUSIV: Primarul Astrid FODOR despre participarea la inaugurarea mall-ului

Știri din Județ

SIBIU INDEPENDENT a cerut primarului Astrid Fodor un punct de vedere privind motivația participării la inaugurarea noului Mall de la Gară știind că acesta nu are autorizație de funcționare:

„În calitate de primar am obligația și atribuția să ofer suport și să încurajez investițiile în orașul nostru, prin demersuri care respectă limitele și atribuțiile mele legale. În principiu, onorez invitațiile de a participa la deschiderea unui nou obiectiv de investiții, din respect pentru cei care aduc plusvaloare orașului, crează locuri de muncă și aduc venituri în bugetul local. În cazul noului mall vorbim despre o investiție de zeci de milioane de euro într-un centru comercial absolut necesar unui oraș cu aproape 170.000 de mii de locuitori și cu un număr mare de turiști. 
Prin urmare, invitațiile din partea investitorilor le analizez în lumina aspectelor prezentate mai sus și nu din punctul de vedere al actelor existente la dosar. De fiecare dată plec de la premisa că cel care inaugurează un obiectiv de investiții o face după îndeplinirea tuturor formalităților legale.” (Astrid Cora Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic