spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

BC CSU joacă astăzi pe teren propriu cu SCM U Craiova

Știri din Județ

Publicitate

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 19:00, pe teren propriu, cu SCM U Craiova, în primul meci al returului de campionat. Biletele se pun în vânzare la Sala Transilvania, de la ora 18:00, iar partida va fi LIVE pe FRB Tv (YouTube).

Baschetbaliștii sibieni sunt în formulă completă și vor să își ia revanșa după insuccesul la limită din tur. BC CSU Sibiu a cedat în Bănie, la 1 punct diferență în etapa de debut a Ligii Naționale, scor 74 – 75. După experiența acumulată de-a lungul partidelor din Cupele Europene, elevii lui Dan Fleșeriu revin în fața fanilor cu multă dorință de victorie.

Înaintea meciului, Dan Fleșeriu a declarat: 

”Pentru meciul acesta, în sfârșit, avem lotul complet, după multe săptămâni în care ne-au lipsit Barry Stewart și Aurelian Gavriloaia. Ei au început pregătirea cu echipa, încă nu sunt complet recuperați și nu vor putea să joace tot meciul, dar este bine că vom putea să îi folosim, dacă scorul și jocul ne vor permite. În ceea ce privește echipa Craiovei, o cunoaștem, este o echipa puternică, are o serie lungă de înfrângeri și, cu siguranță, va veni extrem de motivată. Cu siguranță, jucătorii care au plecat de la Sibiu vor fi motivați și vor încerca să ne arate ce am pierdut. Să sperăm reușim să îi oprim și că, de data aceasta, noi vom câștiga, mai ales ca avem de recuperat înfrângerea din tur”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.


Începând cu ora 18:00, la casieria Sălii Transilvania se vor pune în vânzare biletele de acces pentru această partidă. Primele care se vor pune la dispoziția suporterilor, vor fi locurile donate de către abonați Asociației SUS INIMA,
iar sumele strânse vor merge direct în conturile asociației în vederea susținerii activităților derulate în sprijinul persoanelor cu probleme oncologice. 

În Fan Zone-ul „Sibiu Casa Baschetului”, voluntarii Asociației WeHelp vor colecta ShoeBox-urile aduse de suporterii noștri. Pentru al treilea an consecutiv BC CSU Sibiu este alături de proiectul lor. Știm că nu putem schimba viața unui copilaș cu o mână de dulciuri și câteva lucrușoare așezate într-o cutie de pantofi, dar, cu siguranță, vom reuși să îi facem ziua mai senină și îi vom pune un zâmbet pe față, așa că, în luna cadourilor, vă provocăm să vă alăturați campaniei ShoeBox și vă așteptăm la meciurile BC CSU Sibiu, cu un cadou pentru copilași sărmani. 

Tot în Fan Zone, suporterii CSU Sibiu vor avea ocazia să plaseze o comandă pentru globurile CSU. Cei care își doresc un ornament de brad cu însemnele echipei preferate pot face astăzi o pre-comandă, prețul unui glob, galben sau albastru, fiind de 30 de lei. Comenzile pot fi trimise până pe 12 decembrie și printr-un mesaj pe Whatsapp – Linia Galben-Albastră,  0749 076 365. Globurile vor putea fi ridicate din Fan Zone, la meciul cu U BT Cluj Napoca, din 21 decembrie, sau de la sediul clubului (18-20 decembrie).

La meciul din această seară vom face cunoștință cu Robotul RO007, inovația echipei de robotică ”Gear Maniacs”, a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu.

De asemenea, partenerii noștri de la Decathlon vor oferi 5 mingi cu autografele jucătorilor noștri suporterilor prezenți la meci, și, totodată, vom premia 6 dintre cei mai devotați suporteri BC CSU Sibiu, cei care au fost nelipsiți de la meciurile din deplasare ale echipei noastre, în campania europeană.

Micuții de la CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance vor anima time-out-urile, Cesar Ardelean va fi ”Little Eagle” pentru a doua oară iar la pauza mare un fan va încerca să ”Spargă Casa” în 30 de secunde pentru un premiu de 1400 de lei! Avem toate ingredientele pentru o seară specială, astfel că îi așteptăm pe fani aproape de noi, în număr cât mai mare.

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor