12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

”Noaptea Cercetătorilor 2019” – cel mai bun proiect multianual pentru tineret

Știri din Județ

Proiectul ”Noaptea Cercetătorilor 2019” a fost premiat în cadrul Galei Tineretului Sibian 2019, eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu. În cadrul evenimentului au fost decernate premii care au răsplătit activitatea de și pentru tineret depusă de-a lungul anului 2019, activitate promovată de asociații, instituții, ,,care s-au preocupat de a oferi tinerilor posibilitatea de a participa la activitățile în folosul lor și al comunității”.


Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și-a adjudecat pentru a doua oară Premiul la Cel mai bun proiect multianual de/pentru tineret, fiind nominalizată alături de alte organizații cu redutabilă activitate în domeniul tineretului. Premiul a fost acordat ,,pentru stimularea dezvoltării lucrului în echipă, a dezvoltării personale, pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în rândul tinerilor”.


Așa cum am spus de fiecare dată, Noaptea Cercetătorilor este cel mai spectaculos eveniment științific al anului, momentul în care tot orașul se mobilizează să descopere magia științei, să constate că știința poate fi minunată. Dedicăm acest premiu valoros pentru noi tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment complex. Mulțumim partenerilor, aducem respectuoase mulțumiri sponsorilor și adresăm felicitări tuturor colegilor, echipelor din facultăți, coordonatorilor acestora, care, prin implicare impecabilă au participat la succesul Proiectului Noaptea Cercetătorilor 2019. – a transmis Daniela Maria Flucsă, Serviciul Cercetare, Dezvoltare

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri