5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Mașină răsturnată lângă Aerodromul Măgura

Știri din Județ

O mașină s-a răsturnat lângă Aerodromul Măgura din Cisnădie. Din primele informații au rezultat doar pagube materiale. Cel mai probabil autoaccidentul s-a produs din cauza vitezei. Din fericire nici un biciclist nu se afla pe pista special amenajată, altfel se putea produce o tragedie.

Informații contradictorii

Martorii au declarat că în urma impactului, rezervorul mașinii s-a spart iar carburantul s-a scurt pe carosabil. Ca și metodă de precauție, aceștia au deconectat bateria mașinii.

Tot din spusele martorilor, pompierii sibieni au fost solicitați să intervină dar nu au mai sosit. Aceștia au mai declarat că un echipaj de poliție dar și o ambulanță erau prezente la fața locului, lucru infirmat până la această oră de autorități.

Potrivit IPJ Sibiu, a existat un apel 112 iar polițiltii din Cisnădie s-au deplasat acolo constantând că este vorba despre o tamponare fără victime.

Potrivit ISU Sibiu , nimeni nu a anunțat evenimentul rutier prin numărul 112 și nu a fost solicitată intervenția pompierilor, contrar declarației unui martor care a și apelat la 112.

Actualizare: Reprezentanții ISU au confirmat accidentul și au transmis că la locul indicat a fost un echipaj SAJ, un echipaj de Poliție și membrii ai Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgență Cisnădie. Persoana a refuzat transportul la spital

Cei de la SAJ Sibiu au revenit cu informații și au declarat că a fost prezentă o ambulanță de la Cisnădie dar nu a intervenit, nefiind nimeni rănit.

Publicitate

2 COMENTARII

  1. In primul rand nu mai scrieti fara sa va documentati temeinic.
    In al doilea rand cand dati o stire ca jurnalisti aveti obligatia sa fiti realisti si sa transmiteti realitatea fara a va „da cu parerea” sau a transmite informatii de la „martori” care isi dau cu parerea ca ce a fost , ca ce s a intamplat.
    Cine au fost acei martori pe care voi ii enuntati? Erau acolo si se cand erau, cand ati ajuns voi sa va documentati? Cam pe la ce ora?
    Poza o aveti ziua iar accidentul s a petrecut pe intuneric la cca 6,40.
    Unde ati vazut voi si martorii vostri carburant pe carosabil?
    Ca ziaristi sa nu va mai mirati ca sunteti tratati cum sunteti cand fie ati facut jurnalistica ca poate altceva era prea greu si acuma scrieti aiureli, fie scrieti stiri doar dintr un birou caldut despre ceva ce s a petrecut pe undeva in frig.

    Am fost a 2 a persoana care s a oprit la secunde dupa accident. Si eu si ceilalti 2 inclusiv cel care a sunat la 112 am plecat pe la 7.10 dupa ce au ajuns salvarea din Cisnadie si l a preluat pe om si echipajul de politie tot din Cisnadie.
    Apropo cauza declarata de voi este pt ca ati fost acolo si v ati documentat sau ati citat raportul oficial al politiei?
    Sau v ati pastrat ” corectitudinea ” specifica si ati dat cu banul care sa fie si v a iesit ca – a fost viteza ?
    Nu de alta dar cauza reala e……un pic alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri