7.9 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

O mișcare patronală de IMMpact pentru Sibiu!

Știri din Județ

Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu(PJIMMS), proaspăt inființat, este afiliat Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania, confederație condusă de Florin JIANU, fost ministru al IMM-urilor, vicepreședinte al SMEunited – cea mai puternică organizație de IMM-uri din Europa.

Împreună cu alti colegi antreprenori am pus bazele Patronatului Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu(PJIMMS), o construcție absolut necesară pentru mediul de afaceri sibian dar și pentru comunitate. Nu puțini antrepenori din Sibiu ne-au sesizat lipsa în județul Sibiu a unei reprezentări reale a mediului de afaceri, o voce puternică și unitară, care să se facă auzită.

Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu(PJIMMS) va reprezenta unitar și eficace interesele IMM-urilor și a mișcării patronale a IMM-urilor din judetul Sibiu, la nivel județean și național, va promova și susține dezvoltarea și creșterea competitivității și performanțelor sectorului de IMM-uri.  

Angajamentul nostru este de a deschide larg ușile acestui patronat județean, astfel încât să încurajăm intrarea în patronat a unui număr cât mai mare de antreprenori, indiferent de domenul de activitate.

Vom susține mediul de afaceri sibian cu expertiza antreprenorială de care dispunem, în diferitele domenii de competență( organizațional, comercial, juridic, fonduri europene, financiar-contabilitate, fiscalitate, resurse umane, producție, marketing) precum și prin organizarea de dezbateri, întâlniri tematice care să răspundă nevoilor antreprenorilor, prin transmiterea de bune practici și stabilirea unui networking valoros. 

Vom iniția un dialog constructiv cu autoritățile publice locale și nationale, astfel incât să se înteleagă nevoia unui parteneriat între instituțiile statului și mediul antreprenorial si nicidecum o subordonare a celui din urmă. 

Vom depune eforturi în a descuraja abuzurile reprezentanților instituțiilor statului, acolo unde acestea apar, așa cum vom milita pentru o responsabilizare mai crescută a antreprenorilor sibieni.

Vom iniția dialoguri cu sindicatele, cu societatea civilă, cu agenții economici importanți ( companii mari, multinaționale), cu partidele politice, cu structurile universitare în   vederea recunoașterii de către întreaga societate a rolului central pe care-l joacă întreprinzătorii, in special IMM, în societatea modernă, implicandu-i în dezvoltarea sectorului de IMM-uri și construirii unui mediu favorizant afacerilor.

Ne vom asigura de implicarea patronatului în acțiuni ce țin de comunitatea sibiană, astfel încât responsabilitatea socială sa fie parte din cultura organizatorică a membrilor patronatului dar și a mediului de afaceri sibian in general. 

Vom încuraja și susține tinerii să infiinteze și dezvolte IMM. 

Conducerea Patronatului Județean al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Sibiu(PJIMMS) urează antreprenorilor și comunității sibiene:  Un an nou plin de realizări! Sărbători Fericite!

Ciprian FARAON,mba

Președinte Executiv

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri