17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Mașină avariată grav după ce a lovit un porc mistreț. Cine îl despăgubește?

Știri din Județ

În ultima jumătate de an, tot mai multe accidente se produc din cauza animalelor sălbatice care pătrund pe drumurile județului Sibiu.

Un bărbat care circula vineri seara pe DN1 și se îndrepta spre localitatea Dridif a lovit un mistreț care i-a sărit brusc în fața mașinii, evenimentul rutier petrecându-se între Porumbacu şi Scoreiu. În urma impactului, autoturismul a suferit avarii mari iar proprietarul nu știe cui să ceară despăgubiri. Acesta ne-a transmis un mesaj prin care se arăta revoltat de multitudinea de accidente cauzate de animalele sălbatice care pătrund pe drumurile naționale, intens circulate.

În lipsa unei legi clare, păgubitul are două variante: fie își repară mașina pe polița CASCO (dacă are), fie intentează un proces cu administrația fondului cinegetic. Asta după ce a raportat poliției accidentul pentru eliberarea documentelor de constatare. Procedura de despăgubire se complică și mai mult dacă au rezultat persoane rănite.

În cazul prezentat, păgubitul nu are poliță CASCO iar în prima faza reparația mașinii trebuie realizată pe cheltuiala proprie, sumele fiind recuperate ulterior într-un proces birocratic greoi și lung.

accident Sibiu porc mistret
accident Sibiu porc mistret
accident Sibiu porc mistret
porc mistret ucis
porc mistret ucis
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri