spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Șofer în comă după ce a derapat cu mașina lângă Ațel

Știri din Județ

Publicitate

În cursul nopții, în jurul orei 00:45, un conducător auto în vârstă de 27 de ani, din Mediaș, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, în afara localității Ațel, după ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga semnalizată ca atare, în condiții de carosabil acoperit cu mâzgă, derapează și pierde controlul asupra autovehiculului după care intră în coliziune cu o rolă de ciment situată in afara părții carosabile. Imediat după pătrunde din nou pe partea carosabilă, se rostogolește de mai multe ori, după care autoturismul se oprește pe sensul de mers Mediaș-Sighișoara, pe plafon.

Datorită vătămărilor corporale suferite, conducătorul auto fiind în stare comatoasă, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge la Spitalul Clinic Județean Sibiu în vederea determinării alcoolemiei.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a altor 2 pasageri, respectiv o femeie de 24 de ani și un bărbat de 23 de ani, ambii din Șaroș pe Târnave.

Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în jurul orei 00:50, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje Smurd și un echipaj de descarcerare pe DN14, localitatea Ațel la un accident rutier, un autoturism răsturnat.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate.
Două persoane conștiente o femei de aproximativ 24 de ani, conștientă cu diverse escoriații a fost transportată la CPU Mediaș iar un bărbat de aproximativ 27 de ani a fost transportat la UPU Sibiu, inconștient.
Un echipaj SAJ a acordat îngrijiri medicale și a transportat la CPU Mediaș un bărbat cu escoriații, conștient.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor