17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Proiect de reabilitare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, demarat de Consiliul Județean Sibiu, susținut și de Romgaz printr-o sponsorizare de un milion de lei

Știri din Județ

Asociația “Împreună pentru sănătate” a finalizat cu succes, la finalul anului trecut, o serie de lucrări cuprinse în proiectul „Îmbunătățirea condițiilor de spitalizare și creșterea calității actului medical prin realizarea de reparații finisaje și instalații la clădirea Spital Nou din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu”. Aceste investiții și reparații, în valoare de un milion de lei asigurați de S.N.G.N. Romgaz S.A printr-un contract de sponsorizare semnat cu Asociația Împreună pentru Sănătate, au completat proiectul finanțat din fonduri europene atrase de Consiliul Județean Sibiu.


Cu ajutorul sponsorizării acordate de către S.N.G.N. Romgaz S.A, în valoare totală de un milion de lei, au fost efectuate finisaje în cadrul Laboratorului de Medicină Nucleară, lucrări la instalații sanitare, la instalații de canalizare la blocul alimentar și spălătorie, la instalații de canalizare exterioară, la instalații termice, la instalații pentru detectarea incendiilor, dar s-au efectuat și proiectarea, respectiv execuția unor instalații de gaz.

Publicitate

Proiectul de reabilitare susținut de ROMGAZ completează cu succes proiectul de eficientizare energetică a unor clădiri din cadrul SCJU Sibiu, derulat de Consiliul Județean Sibiu, fiind vorba de lucrări care nu au putut fi eligibile în proiectul mare, dar la fel de necesare. Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi în demersul de a crea condiții mult mai bune pentru pacienții care trec pragul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Lucrările de acest gen sunt importante, chiar dacă nu sunt întotdeauna vizibile cu ochiul liber, iar orice contribuție este prețioasă și ne ajută să oferim un act medical superior și condiții de cazare cât mai confortabile”, a declarat Daniel Chelcea, managerul SCJU Sibiu.

Lucrările au fost efectuate de firma PROHART și au inclus finisaje la Medicina Nucleară și reabilitarea termică a unor clădiri, modernizări importante pentru creșterea calității actului medical și mai ales a condițiilor oferite pacienților internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Ne bucurăm că reușim să ținem alături de noi parteneri importanți care sprijină activitatea SCJU Sibiu. Dorim pe această cale să adresăm mulțumiri Romgaz pentru ajutorul constant oferit asociației și implicit celui mai mare spital din județul nostru și îndeosebi pentru generoasa donație de 1 milion de lei. Aceste acțiuni ne ajută să continuăm lupta spre a crea condiții tot mai bune pacienților și personalului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu”, a declarat Cornel Benchea, președintele Asociației Împreună pentru Sănătate.

Date suplimentare: Asociația Împreună Pentru Sănătate fost înființată în anul 2021 și are drept scop atragerea de fonduri bănești și bunuri materiale în vederea susținerii activității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru îmbunătățirea și facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populației.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică